Välj din frisör, på Cayenne kan du välja pris utifrån frisörens erfarenhet.


Senior Hairdresser
Mycket erfaren frisör med gesällbrev (& ofta mästarbrev) som utför alla behandlingar med stor yrkesskicklighet och längre yrkeserfarenhet. Har även många privata utbildningar i sitt CV.

Hairdresser
Färdigutbildad frisör med gesällbrev, utför alla behandlingar med kunskap och expertis.

Junior Hairdresser
Är i sin sista period som trainee arbetar självständigt som frisör, men arbetar upp tempo och kunskapsbanken innan gesällprov avläggs. Utför alla behandlingar med handledning vid behov.

Trainee
Är klar med sin grundläggande gymnasieutbildning och har startat sin vidareutbildning på salongen. Utför de flesta behandlingarna med handledning och rådgivning från en erfaren frisör och har längre behandlingstider för att hinna med att göra ett noggrant arbete.

Elev
Är elev vid gymnasiets grundutbildning. Här varvar man modeller och elevkunder beroende på vad fokus i utbildningen ligger på. Långa behandlingstider och mer omfattande vägledning och guidning från frisör.

_D3A9474_p.jpg

Carina – Senior hairdresser

Carina är salongens ägare och frisörmästare, mästarbrevet  2015. Hon har drivit salong i 18 år. Gesällen  1990. Hon älskar att utvecklas och uppdaterar sig mer än gärna på kurser och utbildningar. Hairtalk Extensions utbildad. Efter två års studier är Carina i Juni 2018 även examinerad frisörlärare.

 
Cayenne-20100828-068.jpg-for-web-normal.jpg

Mia – Senior hairdresser

Är en glad, kreativ frisörmästare som är duktig på att vara lyhörd för just dina behov. Mia tog gesällbrevet 1995, mästarbrevet 2016 , Mia vidareutbildade sig i London efter frisörprogrammet. Hairtalk Extensions utbildad.

 
_D3A9611_p.jpg

Linnea – Trainee

Linnea har gjort sitt delprov i maj 2018 och är mycket målmedveten om sin framtida frisörkarriär. Hos oss arbetar alltid en trainee med en handledare för bästa resultat och utveckling. Självklart till reducerat pris. Linnea är Hairtalk Extensions utbildad.

 
Kia2.jpg

kia – elev

Kia är elev från Sjödalsgymnasiet andra år. Hon har redan haft sina första kunder/modeller men hjälper oss frisörer när hon är på plats i salongen. Kia kommer att vara hos oss på onsdagar under året och då kommer man kunna boka elevtider hos henne. Ring för info.

Hos oss arbetar alltid en elev med en handledare för bästa resultat och utveckling. Självklart till mycket reducerat pris.

Kia är Hairtalk Extensions utbildad.